Postup
Ve velkém hrnci nechte na oleji zezlátnout šalotku. Přidejte špenát a jen jak povolí, přilijte vývar a mléko, sůl a pepř. Vařte zhruba 10 minut. Tyčovým mixérem promixujte a prolisujte česnek a přidejte 1/2 lžičky psyllia.
TIP: Na talíři můžete polévku ozdobit lžící zakysané smetany nebo v troubě opečenými kostičkami chleba.
Proteinová bagetka s vlákninou (Psyllium Dr. Popova) vám bude moc chutnat. Skvělá chuť, navíc jídlo,…
Nejprodávanější a nejoblíbenější produkty roku 2024 V tomto článku vám představíme nejžádanější produkty, které se staly…
Popovky jsou zákusky bez mouky a cukru, vhodné pro diabetiky, zdravý životní styl i keto.…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené…
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…
Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…