Postup
Ve velkém hrnci nechte na oleji zezlátnout šalotku. Přidejte špenát a jen jak povolí, přilijte vývar a mléko, sůl a pepř. Vařte zhruba 10 minut. Tyčovým mixérem promixujte a prolisujte česnek a přidejte 1/2 lžičky psyllia.
TIP: Na talíři můžete polévku ozdobit lžící zakysané smetany nebo v troubě opečenými kostičkami chleba.
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…
Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…
Sladký i slaný koláč z červené čočky. Chcete ušetřit čas, materiál i energii? Tak v…
V těchto vedrech by se mohly hodit domácí nanuky. Jsou moc dobré a děti jsou nadšené…
Co sbalit na dovolenou? Přinášíme vám několik tipů, co je dobré si přibalit s sebou na…
„Zdravý člověk má tisíc přání, nemocný jen jedno." Toto lidové moudro vystihuje odpověď na to,…