Na 1 porci:
Ještě teplé brambory nastrouháme a důkladně umačkáme s Psylliem a žloutkem. Vytvoříme kuličky velikosti ořechu a uděláme doprostřed důlek. Vaříme v osolené vodě asi 3 minuty. V okamžiku, kdy vyplavou na povrch, jsou hotové. Takto jsou velmi jemné a podobné tradiční slezské příloze. V kombinaci třeba se zelím a s kachničkou si nesmírně pochutnáte.
Pokud máte raději tužší konzistenci, nechte brambory vychladnout, vejce dejte celé a přidejte Psyllium.
Přejeme dobrou chuť.
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…
Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…
Sladký i slaný koláč z červené čočky. Chcete ušetřit čas, materiál i energii? Tak v…
V těchto vedrech by se mohly hodit domácí nanuky. Jsou moc dobré a děti jsou nadšené…
Co sbalit na dovolenou? Přinášíme vám několik tipů, co je dobré si přibalit s sebou na…
„Zdravý člověk má tisíc přání, nemocný jen jedno." Toto lidové moudro vystihuje odpověď na to,…