Vše smícháme dohromady a nalijeme na menší plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C cca 25 minut. Vychladlý perník potřeme domácí marmeládou z aronie a jablek bez cukru, překrojíme, pláty na sebe položíme a posypeme kokosem.
Dobrou chuť! Další recepty s Psylliem najdete také na stránkách www.studiotana.cz
Sladký i slaný koláč z červené čočky. Chcete ušetřit čas, materiál i energii? Tak v…
V těchto vedrech by se mohly hodit domácí nanuky. Jsou moc dobré a děti jsou nadšené…
Co sbalit na dovolenou? Přinášíme vám několik tipů, co je dobré si přibalit s sebou na…
„Zdravý člověk má tisíc přání, nemocný jen jedno." Toto lidové moudro vystihuje odpověď na to,…
Ořechy samy o sobě obsahují hodně vlákniny a s přidáním vlákniny na vaření Dr. Popova…
1/3 rozmačkaného tofu1/2 cibule nasekané na jemnolžička olivového olejelžička Psylliarostlinné mlékošpetka solikurkumašpetka koření Na olivovém…