• 200 g celozrnné ovesné mouky bez lepku
  • 200 ml mléka
  • 50 g erythritolu nebo medu
  • 3 ks jablek
  • 1 lžíce psyllia Dr.Popova
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 lžíce skořice
  • 1 lžíce koření do perníku
  • 1 lžíce domácích povidel bez cukru
  • 1 prášek do perníku
  • 1 ks vejce

Vše smícháme dohromady a nalijeme na menší plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C cca 25 minut. Vychladlý perník potřeme domácí marmeládou z aronie a jablek bez cukru, překrojíme, pláty na sebe položíme a posypeme kokosem.

Dobrou chuť! Další recepty s Psylliem najdete také na stránkách www.studiotana.cz

Obchod

Recent Posts

Slaný i sladký koláč z červené čočky

Sladký i slaný koláč z červené čočky. Chcete ušetřit čas, materiál i energii? Tak v…

3 týdny ago

Domácí nanuky s vlákninou

V těchto vedrech by se mohly hodit domácí nanuky. Jsou moc dobré a děti jsou nadšené…

3 měsíce ago

Bylinná lékárnička na cesty

Co sbalit na dovolenou? Přinášíme vám několik tipů, co je dobré si přibalit s sebou na…

4 měsíce ago

Zdravý životní styl

„Zdravý člověk má tisíc přání, nemocný jen jedno." Toto lidové moudro vystihuje odpověď na to,…

4 měsíce ago

Lehká ořechová roláda s letním ovocem

Ořechy samy o sobě obsahují hodně vlákniny a s přidáním vlákniny na vaření Dr. Popova…

5 měsíců ago

Míchaná nevejce s tofu a Psylliem

1/3 rozmačkaného tofu1/2 cibule nasekané na jemnolžička olivového olejelžička Psylliarostlinné mlékošpetka solikurkumašpetka koření Na olivovém…

6 měsíců ago