Na olivovém oleji osmažíme cibulku, přidáme rozmačkané tofu. Máte-li rádi chuť vajec, tak stačí přidat trošku černé soli. Psyllium s mlékem a kořením nalijte na osmahnuté tofu s cibulkou. Už nevařit, aby směs moc nezhoustla. Posypeme pažitkou a dozdobíme rajčátkem, skvěle se k tomu hodí kváskový chlebík . Tento recept využijí v jídelníčku všichni, kteří potřebují snižovat cholesterol, kyseliny v těle, alergici, vegetariáni i vegani.
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…
Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…
Sladký i slaný koláč z červené čočky. Chcete ušetřit čas, materiál i energii? Tak v…
V těchto vedrech by se mohly hodit domácí nanuky. Jsou moc dobré a děti jsou nadšené…
Co sbalit na dovolenou? Přinášíme vám několik tipů, co je dobré si přibalit s sebou na…
„Zdravý člověk má tisíc přání, nemocný jen jedno." Toto lidové moudro vystihuje odpověď na to,…