• 1/3 rozmačkaného tofu
  • 1/2 cibule nasekané na jemno
  • lžička olivového oleje
  • lžička Psyllia
  • rostlinné mléko
  • špetka soli
  • kurkuma
  • špetka koření

Na olivovém oleji osmažíme cibulku, přidáme rozmačkané tofu. Máte-li rádi chuť vajec, tak stačí přidat trošku černé soli. Psyllium s mlékem a kořením nalijte na osmahnuté tofu s cibulkou. Už nevařit, aby směs moc nezhoustla. Posypeme pažitkou a dozdobíme rajčátkem, skvěle se k tomu hodí kváskový chlebík . Tento recept využijí v jídelníčku všichni, kteří potřebují snižovat cholesterol, kyseliny v těle, alergici, vegetariáni i vegani.  

Obchod

Recent Posts

Měsíčková mast Dr. Popova je nejprodávanější mastí

Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…

2 dny ago

Nízkosacharidové lokše

Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…

1 měsíc ago

Slaný i sladký koláč z červené čočky

Sladký i slaný koláč z červené čočky. Chcete ušetřit čas, materiál i energii? Tak v…

2 měsíce ago

Domácí nanuky s vlákninou

V těchto vedrech by se mohly hodit domácí nanuky. Jsou moc dobré a děti jsou nadšené…

4 měsíce ago

Bylinná lékárnička na cesty

Co sbalit na dovolenou? Přinášíme vám několik tipů, co je dobré si přibalit s sebou na…

5 měsíců ago

Zdravý životní styl

„Zdravý člověk má tisíc přání, nemocný jen jedno." Toto lidové moudro vystihuje odpověď na to,…

6 měsíců ago