Recept:
Po zpracování těsta se s těstem pracuje trochu jinak, je před upečením hodně křehké. Musí se vyválet s pomocí potravinové folie pod těstem i pod válečkem. U hvězdiček s otvorem nejprve vykrojte otvor a potom hvězdičku. Lehce stiskněte formičku a přeneste na plech s pečícím papírem. V silikonových formičkách se tvary pečou skvěle, jen je třeba nechat před vyklopením vystydnout. Pečeme 7 minut na 160°C. Po vychladnutí poprášíme moučkovým erythritolem a spojím domácí ostružinovou marmeládou bez cukru. Dobrou chuť!
Recept pro vás připravila Táňa, děkujeme www.studiotana.cz
Když je ten zelený čtvrtek, tak něco zeleného 😃 Tento recept je skvělý i místo…
Proteinová bagetka s vlákninou (Psyllium Dr. Popova) vám bude moc chutnat. Skvělá chuť, navíc jídlo,…
Nejprodávanější a nejoblíbenější produkty roku 2024 V tomto článku vám představíme nejžádanější produkty, které se staly…
Popovky jsou zákusky bez mouky a cukru, vhodné pro diabetiky, zdravý životní styl i keto.…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené…
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…