Recept:
Po zpracování těsta se s těstem pracuje trochu jinak, je před upečením hodně křehké. Musí se vyválet s pomocí potravinové folie pod těstem i pod válečkem. U hvězdiček s otvorem nejprve vykrojte otvor a potom hvězdičku. Lehce stiskněte formičku a přeneste na plech s pečícím papírem. V silikonových formičkách se tvary pečou skvěle, jen je třeba nechat před vyklopením vystydnout. Pečeme 7 minut na 160°C. Po vychladnutí poprášíme moučkovým erythritolem a spojím domácí ostružinovou marmeládou bez cukru. Dobrou chuť!
Recept pro vás připravila Táňa, děkujeme www.studiotana.cz
Proteinová bagetka s vlákninou (Psyllium Dr. Popova) vám bude moc chutnat. Skvělá chuť, navíc jídlo,…
Nejprodávanější a nejoblíbenější produkty roku 2024 V tomto článku vám představíme nejžádanější produkty, které se staly…
Popovky jsou zákusky bez mouky a cukru, vhodné pro diabetiky, zdravý životní styl i keto.…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené…
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…
Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…