Ořechy samy o sobě obsahují hodně vlákniny a s přidáním vlákniny na vaření Dr. Popova je taková roláda moučníkem, který nejen chutná, je bez cukru s minimem tuku, ale navíc i příjemně zasytí.
Recept:
Vyšleháme z bílků sníh, do žloutků přidáme erythritol, vanilku a citronovou kůru a vyšleháme do pěny. Potom přidáme oříšky smíchané s psylliem a postupně přidáváme sníh, aby těsto bylo vzdušné. Rozetřeme na plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 170°C cca 7 minut.
Za tepla stočíme do utěrky a necháme vychladnout.
Mezi tím si připravíme krém:
Vyšleháme šlehačku a ve vedlejší misce tvaroh s erythritolem smíchaný s psylliem Dr. Popova, aby se nevytvořily hrudky. Přidáme čerstvou vanilku a vyšlehanou šlehačku. Krém rozetřeme na vychladlou roládu, stočíme a zbytkem krému potřeme povrch, který dozdobíme strouhanými oříšky a ovocem. www.studiotana.cz
Dobrou chuť !
Proteinová bagetka s vlákninou (Psyllium Dr. Popova) vám bude moc chutnat. Skvělá chuť, navíc jídlo,…
Nejprodávanější a nejoblíbenější produkty roku 2024 V tomto článku vám představíme nejžádanější produkty, které se staly…
Popovky jsou zákusky bez mouky a cukru, vhodné pro diabetiky, zdravý životní styl i keto.…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené…
Pokud je nějaký produkt, který by rozhodně neměl chybět ve vaší lékárničce, pak je to…
Toto staročeské jídlo bylo používáno jak na slaný způsob jako příloha, tak sladké s různými…